Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΓΑΝΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 


Η έδρα της εταιρείας μας είναι στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά με επιτυχία εδώ και 30 χρόνια.
Ασχολούμαστε με την κατασκευή και την εφαρμογή :

         

Κάγκελα αλουμινίου,  inox
Τα ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ανταποκρίνονται σε κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή. Είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής τελειότητας, για να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ιδανικά για θάλασσα, πισίνες, βουνό.


Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας
Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ένας εύκολος και αξιόπιστος τρόπος για την προστασία κατοικήσιμων και επαγγελματικών χώρων.


Διαχωριστικά γραφείων
Η ολοκληρωμένη λύση για διαχωριστικά γραφείων, αλλά και κάθε εσωτερικού χώρου. Η μοντέρνα σχεδίαση, η τέλεια εργονομία, ο ειδικός σχεδιασμός στο κάτω μέρος για απόκρυψη των εσωτερικών καλωδίων, οι εσωτερικές κινητές περσίδες και η υψηλή ηχομόνωση, εξασφαλίζουν μοναδικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.


Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας
Η προστασία της οικίας ή του καταστήματος σας από κλέφτες και διαρρήκτες αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο.Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα βοηθήσει τους πελάτες μας να βρουν θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα και άλλα προϊόντα που ανατποκρίνονται 100% στις ανάγκες σας.


Σίτες
Όλες οι λύσεις για τις σίτες, για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου.


Επενδύσεις κτιρίων ETALBOND
Τα πάνελ αλουμινίου δίνουν εξαιρετικής ποιότητας λεία χρωματισμένη επιφάνεια, μεγάλης αντοχής στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο. Η λεία και αδιάβροχη επιφάνειά τους κάνει τον καθαρισμό τους πολύ εύκολο με τη χρήση ενός απλού απορρυπαντικού.

Kατασκευή Ενεργειακών Κουφωμάτων Αλουμινίου & Συνθετικών
Με σεβασμό στην αισθητική και στο σχεδιασμό που εξυπηρετούν την ποιότητα ζωής , καθώς και την εφαρμογή καινοτομιών σε πόρτες, παράθυρα, αίθρια και κουφώματα , η εταιρία μας, σας δίνει την ευκαιρία να βασιστείτε σε άμεσα εγγυημένες λύσεις για την αισθητική του προσωπικού σας χώρου.


Πόρτες θωρακισμένες
Οι θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα και ποιότητα, αφού αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εναλλαγές της θερμοκρασίας. Διαθέτουμε ένα μεγάλο εύρος επιλογών, κλασικού και μοντέρνου στυλ, με διπλή θωράκιση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και ανάγκες σας.


Άμεσο service
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η διάρκεια της επιχείρησής μας στον χρόνο αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα και τη συνέπεια της δουλειάς μας.

 

 

 

Με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να βρεθούμε στο χώρο σας εντελώς δωρεάν και να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις
για τις δικές σας ανάγκες και με συμμετοχή στο πρόγραμμα 'Εξοικονομώ κατ' οίκον'.

 


Μάρκου Μπότσαρη 68, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310812701  ,  Κινητό: 6946417090